-17%

Samsung Galaxy A22 5G 128GB Gray

Availability:

Εξαντλημένο


Με νεανική εμφάνιση, δυνατότητες 5G, μεγάλη οθόνη 6,6 ιντσών LCD FHD+ 90Hz, οκταπύρηνο επεξεργαστή, τεράστια μπαταρία 5.000 mAh με ταχεία φόρτιση και τριπλή κάμερα για κάθε σενάριο χρήσης!

199.00 239.00

Εξαντλημένο

 

 Three Galaxy A22 5G series phones in a row. One seen from the front, and onscreen is a collage of a man's arm, upper body, and legs with the word Awesome. Two seen from the rear to show the rear camera and the colors violet and gray.

*Εικόνες προσομοίωσης για σκοπούς απεικόνισης. **Η διαθεσιμότητα χρώματος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα ή τον προμηθευτή.

Awesome 5G, awesome ταχύτητες

Στα δίκτυα νέας γενιάς, η ταχύτητα του 5G αλλάζει την εμπειρία σας και τον τρόπο που μοιράζεστε περιοχόμενα. Απολαύστε από εξαιρετικά ομαλό gaming και streaming έως και υψηλές ταχύτητες sharing και downloading.

Awesome 5G, awesome ταχύτητες

* Οι υπηρεσίες 5G υποστηρίζονται μόνο σε τοποθεσίες με ενεργοποιημένες δυνατότητες δικτύου 5G και σε χώρες με υποδομές για 5G. Απαιτεί βέλτιστη σύνδεση 5G. Η πραγματική ταχύτητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη.

Awesome οθόνη για εξαιρετικά ομαλό scrolling

Επεκτείνετε την εμπειρία προβολής σας με την 6.6″ Infinity-V οθόνη του Galaxy A22 5G και δείτε όλα όσα θέλετε. Χάρη στην τεχνολογία FHD+, απολαμβάνετε εικόνες με καθαρά, ευκρινή και εντυπωσιακά χρώματα. Επιπλέον, με το RealSmooth το περιεχόμενό σας προβάλλεται ομαλά, τόσο στο gaming όσο και στο scrolling.

Awesome οθόνη για εξαιρετικά ομαλό scrolling

*Εικόνες προσομοίωσης για σκοπούς απεικόνισης. **Μετρημένη διαγωνίως, το μέγεθος της οθόνης είναι 6.6″ σε πλήρες ορθογώνιο και 6,4″ συνυπολογισμένων των στρογγυλεμένων γωνιών. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.

Άνετο κράτημα και λεπτομέρειες που τραβάνε τα βλέμματα

Με άνετη υφή και εντυπωσιακά χρώματα, το Galaxy A22 5G τραβάει τα βλέμματα καθώς ξεχωρίζει. Ο κομψός σχεδιασμός του προσφέρει άνετο κράτημα και εύκολη πλοήγηση. Διαλέξετε ανάμεσα σε Violet, White ή Gray.

Άνετο κράτημα και λεπτομέρειες που τραβάνε τα βλέμματα.

*Η διαθεσιμότητα χρώματος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα ή τον προμηθευτή.

Αποτυπώστε τον κόσμο σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους χάρη στην τριπλή του κάμερα

Αποτυπώστε τις αξέχαστες στιγμές σας με ευκρίνεια και λεπτομέρεια με την 48MP Κύρια κάμερα. Επεκτείνετε την γωνία προβολής σας με την Κάμερα Ultra Wide ή προσαρμόστε το φόντο σας με την Κάμερα Βάθους.

Αποτυπώστε τον κόσμο σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους χάρη στην τριπλή του κάμερα

Απαθανατίστε ολόκληρη την εικόνα με την Ultra Wide κάμερα

Παρόμοια με την ανθρώπινη όραση, η Ultra Wide κάμερα 5Mp, προσφέρει γωνία προβολής 115 μοιρών, προσθέτοντας εκπληκτική προοπτική σε κάθε σας λήψη.

1. There is a close-up shot of a woman standing in the middle of many different color balloons.

Ευρεία

2. There is a woman standing in the middle of many different color balloons. With Ultra Wide Camera, you can see all of the balloons surrounding her as well as more of the stage background.

Υπερευρυγώνια

1. There is a close-up shot of a woman standing in the middle of many different color balloons.

*Εικόνες προσομοίωσης για σκοπούς απεικόνισης. **Η εμπειρία ultra wide (φωτογραφία/βίντεο) υποστηρίζεται μόνο στην πίσω κάμερα.

Φέρτε την εστίαση σε πρώτο πλάνο με την κάμερα Βάθους

Η κάμερα Βάθους 2MP σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το βάθος πεδίου στις φωτογραφίες σας. Με ένα απλό πάτημα, μπορείτε εύκολα να θολώσετε το φόντο πίσω από το θέμα σας για υψηλής ποιότητας πορτέτα που ξεχωρίζουν.

1. There is a portrait of a woman in a home. Her bedroom and bookshelves in the background are blurred out.

Portrait On

2. There is a portrait of a woman in a home. Everything in the background including her bedroom and bookshelves are captured clearly.

Portrait Off

1. There is a portrait of a woman in a home. Her bedroom and bookshelves in the background are blurred out.

*Εικόνες προσομοίωσης για σκοπούς απεικόνισης.

Μοιραστείτε selfies που ξεχωρίζουν χάρη στην Εμπρόσθια κάμερα

Με την εμπρόσθια κάμερα 8MP του Galaxy A22 5G και το Bokeh εφέ, μπορείτε να τραβήξτε εύκολα εντυπωσιακές selfie, να θολώσετε το φόντο και να γίνετε εσείς ο πρωταγωνιστής.

*Εικόνες προσομοίωσης για σκοπούς απεικόνισης.

Μοιραστείτε selfies που ξεχωρίζουν χάρη στην Εμπρόσθια κάμερα

Συνεχίστε όσα κάνετε χάρη στην ισχυρή μπαταρία του

Μεγάλης διάρκειας μπαταρία που δεν σας επιβραδύνει. Η 5000mAh (τυπική) μπαταρία τους σας επιτρέπει να κάνετε όλα όσα θέλετε, για πολλές ώρες. Επιπλέον, με έως και 15W προσαρμοσμένη ταχεία φόρτιση, το Galaxy A22 5G επανέρχεται γρήγορα σε πλήρη ισχύ.

Συνεχίστε όσα κάνετε χάρη στην ισχυρή μπαταρία του

*Τυπική τιμή δοκιμασμένη υπό συνθήκες εργαστηρίου τρίτου μέρους. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση της χωρητικότητας της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που ελέγχθηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4.900 mAh. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τις συνήθειες χρήσης και άλλους παράγοντες.

Εξαιρετικές ταχύτητες και αποθηκευτικός χώρος

Το Galaxy A22 5G συνδυάζει οκταπύρηνο επεξεργαστή και 4GB μνήμη RAM για γρήγορες και αποτελεσματικές επιδόσεις στην στιγμή. Απολαύστε 64/128 GB εσωτερική μνήμη ή προσθέστε έως και 1TB επιπλέον αποθηκευτικό χώρο με μια microSD κάρτα.

Galaxy A22 5G Εξαιρετικές ταχύτητες και αποθηκευτικός χώρος

**H μνήμη του χρήστη είναι μικρότερη από τη συνολική μνήμη εξαιτίας του χώρου που χρησιμοποιείται από το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό για το χειρισμό των λειτουργιών της συσκευής. Η πραγματική μνήμη του χρήστη θα διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο και μπορεί να αλλάξει μετά την εκτέλεση αναβαθμίσεων λογισμικού. ** Η κάρτα MicroSD πωλείται ξεχωριστά.

Επικεντρωθείτε σε αυτά που έχουν σημασία με το One UI Core

Το One UI Core σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτά που έχουν σημασία για εσάς. Το hardware και το software συνεργάζονται για να σας προσφέρουν περιεχόμενο και χαρακτηριστικά στις άκρες των δαχτύλων σας, ώστε να γίνονται όλα πιο γρήγορα. Απολαύστε απρόσκοπτη εναλλαγή εφαρμογών και συγκεντρώστε πληροφορίες εύκολα- ο άνετος σχεδιασμός του UI προσφέρει άνετο multitasking σε μια μόνο οθόνη.

Η διαθεσιμότητα λειτουργιών, εφαρμογών και υπηρεσιών One UI Core ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή, την έκδοση λειτουργικού συστήματος και τη χώρα. **Προσομοιωμένες εικόνες συσκευής και οθόνης για επεξηγηματικούς σκοπούς.

Επικεντρωθείτε σε αυτά που έχουν σημασία με το One UI Core

Μια awesome Android™ εμπειρία σας περιμένει

Αποκτήστε τις τελευταίες εφαρμογές Google στο Android OS, που υποστηρίζονται πλήρως στο Galaxy A22 5G

*Η διαθεσιμότητα των εφαρμογών Google ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα τη χώρα ή τη γλώσσα. **Τα Google, Android, Google Play και YouTube είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.

Μια awesome Android™ εμπειρία σας περιμένει

Πάντα στη διάθεσή σας, οπουδήποτε και οποτεδήποτε

Απολαύστε σιγουριά όταν επιλέγετε να αγοράσετε ένα Galaxy smartphone. Η υπηρεσία Διαδραστικής διάγνωσης και βελτιστοποίησης μέσα από την εφαρμογή Samsung Members διευκολύνει τη ρύθμιση της απόδοσης των συσκευών σας, ενώ η γραμμή βοήθειας μας σάς επιτρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα όταν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια.

Πάντα στη διάθεσή σας, οπουδήποτε και οποτεδήποτε

* Οι διαθέσιμες λειτουργίες και δυνατότητες της εφαρμογής Samsung Members ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και τη συσκευή. **Οι εικόνες της συσκευής έχουν προσομοιωθεί για σκοπούς απεικόνισης.

Η εμπειρία του Galaxy A22 5G γίνεται ακόμα καλύτερη με τα Galaxy Buds Pro

Η εμπειρία του Galaxy A22 5G γίνεται ακόμα καλύτερη με τα Galaxy Buds Pro

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM σε GB
4
Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες
6.6
Κύρια Κάμερα
Triple 48 Mp & 5 Mp & 2 Mp
Selfie Κάμερα
8 Mp
Χωρητικότητα σε GB
128
Εύρος Οθόνης
6″+
Μοντέλο Επεξεργαστή
MediaTek | MT6833V(5G-C)
Δίκτυο Σύνδεσης
5G
Δυνατότητα Βιντεοκλήσης
Υποστηρίζεται
Εγγραφή Video
Full HD 1080p
Δέκτης GPS
Υποστηρίζεται
GPRS
Υποστηρίζεται
Edge
Υποστηρίζεται
Φλάς
Led Flash
Χρώμα
Γκρί
Λειτουργικό
Android
Βάρος σε gr
203
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
167.2 x 76.4 x 9
Κατηγορία: Ετικέτα: