Amazfit GTS 2 mini

Διαφορετικό στιλ κάθε φορά

Μοναδική Γοητεία

Ως ένα μοντέρνο smartwatch, το GTS 2 mini μπορεί να εξατομικευτεί ώστε να αντικατοπτρίζει τον μοναδικό σου χαρακτήρα. Με 50 προσόψεις ρολογιού για να διαλέξεις, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν ταιριαστή Always-on οθόνη, θα βρεις σίγουρα το στιλ που σου ταιριάζει και το interface που σου αρέσει. Εναλλακτικά, για να κάνεις το ρολόι πραγματικά δικό σου, ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες στο παρασκήνιο και εστίασε σε αυτό που σε ενδιαφέρει, χάρη στην custom πρόσοψη.

Ζωηρά χρώματα στην AMOLED οθόνη

Το Amazfit GTS 2 mini διαθέτει οθόνη AMOLED 1.55 ιντσών που σου προσφέρει απίστευτα ζωηρά χρώματα, και φωτεινότητα 450 nit, ενώ παραμένει λειτουργική όποτε θέλεις να ελέγξεις την ώρα.

Εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό

Το Amazfit GTS 2 mini έχει πολύ λεπτό πλαίσιο που σε συνδυασμό με το κυρτό γυαλί 2.5D αναδεικνύει το μοντέρνο σου στιλ. Με βάρος μόλις 19.5 γραμμαρίων και πάχος 8.95 χιλιοστών (χωρίς τη βάση του αισθητήρα), και το φιλικό προς το δέρμα λουράκι σιλικόνης, το Amazfit GTS 2 mini σου δίνει την ελευθερία κινήσεων που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου.

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Υγείας

Μέτρηση κορεσμού οξυγόνου-αίματος

Ο κορεσμός αίματος-οξυγόνου (SpO2) είναι ένας από τους πιο σημαντικούς δείκτες της υγείας μας. Μετά από συνεχή, έντονη σωματική ή πνευματική δραστηριότητα, κράτησε το χέρι σου ακίνητο και έλεγχε το επίπεδο SpO2 στη στιγμή που αρχίζεις να αισθάνεσαι αδιαθεσία για να κατανοήσεις καλύτερα τη φυσική σου κατάσταση.

Σύστημα αξιολόγησης υγείας PAI

Η βαθμολογία PAI υπολογίζεται με επεξεργασία δεδομένων σχετικά με τον καρδιακό σου ρυθμό και άλλες σύνθετες πληροφορίες για την υγεία μέσω ενός αλγόριθμου. Το σύστημα αξιολόγησης υγείας PAI υποστηρίζει τη συντριπτική πλειονότητα των τύπων άσκησης ανεξάρτητα από το χρόνο και τον τόπο.

24ωρη παρακολούθηση καρδιακού παλμού

Η 24ωρη λειτουργία παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού υψηλής ακρίβειας του GTS 2 mini υποστηρίζει την κορυφαία εις βάθος παρακολούθηση της καρδιακής υγείας. Παρέχονται επίσης προειδοποιήσεις για ασυνήθιστα αυξημένο καρδιακό ρυθμό, μειώνοντας την πιθανότητα ατυχημάτων.

Παρακολούθηση ποιότητας ύπνου

Το Amazfit GTS 2 mini μπορεί να αξιολογήσει την ποιότητα αναπνοής του ύπνου σου σε όλα τα στάδια, βαθιού, ελαφρύ, REM κατά τη διάρκεια της νύχτας και επίσης υποστηρίζει την ταυτοποίηση μικρής διάρκειας ύπνων κατά τη διάρκεια της ημέρας για την καταγραφή ολοκληρωμένων πληροφοριών ύπνου.

Παρακολούθηση γυναικείου κύκλου

Αφού καταγράψεις τον εμμηνορροϊκό σου κύκλο, το Amazfit GTS 2 mini μπορεί έξυπνα και προσεκτικά να προβλέψει τον χρόνο και τη διάρκεια των επόμενων εμμηνορροϊκών και γόνιμων περιόδων, δίνοντας στις γυναίκες σιγουριά. Κατανόησε τον κύκλο σου για να αποφύγεις τις εκπλήξεις.

Καταγραφή των επιπέδων άγχους

Με το GTS 2 mini μπορείς να διαπιστώσεις τον βαθμό στον οποίο έχεις άγχος βάσει της ταξινόμησης: relaxed, normal, medium ή high. Έτσι, όποτε βρίσκεσαι σε ένταση κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείς να λάβεις ορισμένες συμβουλές για να μειώσεις  το στρες σου.

70+ Sports Modes

Παρακολούθηση και ανάλυση σε πραγματικό χρόνο

Το Amazfit GTS 2 mini διαθέτει πάνω από 70 Sports Modes, προκειμένου να καλύψει τους λάτρεις των σπορ, είτε σε εσωτερικούς χώρους είτε σε εξωτερικούς χώρους. Για πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, το ρολόι μπορεί να ελέγξει τη μουσική στο τηλέφωνό σας, να παρέχει ειδοποιήσεις σχετικά με τα στάδια άσκησης, τις συνθήκες και τις ζώνες καρδιακού ρυθμού* και να δημιουργήσει αναφορά αθλητικών δεδομένων στην εφαρμογή μετά την ολοκλήρωση της προπόνησής σου.

* Ο καρδιακός ρυθμός δεν μπορεί να παρακολουθείται κατά την κολύμβηση.

Μεγάλη διάρκεια, λιγότερο άγχος

Ένα πλήρως βελτιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας παρέχει αυτονομία έως 14 ημέρες για το Amazfit GTS 2 mini. Απαλλάξου από το άγχος που προκαλείται από την ανάγκη συνεχούς φόρτισης και διατήρησε την ενέργειά σου σε υψηλά επίπεδα. Η μπαταρία 220 mAh είναι έτοιμη να τροφοδοτήσει σταθερά έως δύο εβδομάδες δραστηριότητας.

Μίνι στο εξωτερικό, Μέγιστη ισχύς στο εσωτερικό

Ρολόι Pomodoro

Βελτίωσε τη διαχείριση του χρόνου και την αποτελεσματικότητα εργασίας και μελέτης.

Κάμερα Bluetooth

Έλεγξε απομακρυσμένα το κινητό τηλέφωνο για λήψη φωτογραφιών και ενεργοποίηση της λειτουργίας Selfie.

Ασκήσεις αναπνοής

Ξεκουράσου με το Amazfit GTS 2 mini που σε βοηθάει με ασκήσεις αναπνοής να χαλαρώσεις.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διάρκεια Μπαταρίας (μέρες)
Έως 14 σε τυπική λειτουργία
Κάσα (Υλικό κατασκευής)
Αλουμίνιο
Λουράκι (Υλικό κατασκευής)
Σιλικόνης
Ανέπαφες πληρωμές
Δεν διαθέτει
Κλήσεις & Γραπτά Μήνυματα
Εμφάνιση Μόνο
Μουσική
Διαθέτει
Εσωτερική μνήμη
Δεν διαθέτει
Google Assistant
Δεν διαθέτει
Ηλεκτροκαρδιογράφημα
Δεν διαθέτει
Stress test
Υποστηρίζει
Fall detection
Δεν Υποστηρίζει
Απομακρυσμένη διαχείριση κάμερας κινητού
Δεν Υποστηρίζει
Social Media Viewer
Υποστηρίζει
Μετρητής βημάτων
Διαθέτει
Παρακολούθηση ύπνου
Διαθέτει
Μέγεθος Οθόνης σε (ίντσες)
1.55
Θερμιδομετρητής
Διαθέτει
Υπενθύμιση ενεργής δραστηριότητας
Διαθέτει
Αθλητικές Δραστηριότητες
Τρέξιμο, Διάδρομος, Περπάτημα, Ποδηλασία, Κολύμβηση, Ελλειπτικό, Yoga κ.α.
GPS
Διαθέτει
Τύπος Οθόνης
AMOLED Έγχρωμη
Τύπος Smartwatch
Life-Style
Αδιάβροχοποίηση
50 m
Χρώμα
Μαύρο
Επιπλέον
Βάση Φόρτισης
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
https://www.amazfit.com/en/
Κατηγορία: