-43%
,

Amazfit GTR 2e Obsidian Black


Περιγραφή προϊόντος

To Amazfit GTR 2e με την Always-on οθόνη AMOLED HD είναι μια κλασικά κομψή επιλογή. Παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό, την ποιότητα του ύπνου και τα επίπεδα άγχους, ενώ διαθέτει 90 Sports Modes για κάθε σου δραστηριότητα. Δες βασικές πληροφορίες με τη λειτουργία Shortcut Cards, και φόρεσε το smartwatch σου είτε στο δεξί είτε στο αριστερό χέρι χάρη στην οθόνη που περιστρέφεται 180°.

79.00 139.00

Amazfit GTR 2e

Η κομψή αλλά και διαχρονική επιλογή

Με εξαιρετικά λεπτό design και εντυπωσιακή AMOLED HD οθόνη 1.39” με καμπυλωτό γυαλί, το GTR 2e μαγνητίζει τα βλέμματα και καταφέρνει να ταιριάζει απόλυτα στα περισσότερα ρούχα και τις ειδικές περιστάσεις , ενώ η αλλαγή στο λουράκι γίνεται πανεύκολα χάρη στον μηχανισμό άμεσης απελευθέρωσης.

Ανάδειξε την προσωπικότητά σου

Με περισσότερες από 50 προσόψεις για να διαλέξεις, είναι σίγουρο ότι θα βρεις αυτή που ταιριάζει με το στιλ και τη διάθεσή σου. Μπορείς επίσης να επεξεργαστείς τα widgets σε ορισμένες προσόψεις για εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν ή να ανεβάσεις τις δικές σου αγαπημένες εικόνες στο φόντο του ρολογιού.

24ωρη παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού

Ο οπτικός αισθητήρας παρακολούθησης BioTracker 2 της Huami στο GTR 2e παρακολουθεί τους καρδιακούς σου παλμούς όλη την ημέρα. Καλύπτει τις ζώνες καρδιακού παλμού, σε ενημερώνει για το αποτέλεσμα της άσκησης και παρέχει ειδοποιήσεις όταν ο καρδιακός ρυθμός ανάπαυσης αυξάνεται ασυνήθιστα.

Μέτρηση κορεσμού οξυγόνου-αίματος

Ο κορεσμός αίματος-οξυγόνου (SpO2) είναι ένας από τους πιο σημαντικούς δείκτες της υγείας μας. Μετά από συνεχή, έντονη σωματική ή πνευματική δραστηριότητα, κράτησε το χέρι σου ακίνητο και έλεγχε το επίπεδο SpO2 στη στιγμή που αρχίζεις να αισθάνεσαι αδιαθεσία για να κατανοήσεις καλύτερα τη φυσική σου κατάσταση.

Σύστημα αξιολόγησης υγείας PAI

Η βαθμολογία PAI υπολογίζεται με επεξεργασία δεδομένων σχετικά με τον καρδιακό σου ρυθμό και άλλες σύνθετες πληροφορίες για την υγεία μέσω ενός αλγόριθμου. Το σύστημα αξιολόγησης υγείας PAI υποστηρίζει τη συντριπτική πλειονότητα των τύπων άσκησης ανεξάρτητα από το χρόνο και τον τόπο.

Παρακολούθηση ποιότητας ύπνου

Το Amazfit GTR 2e μπορεί να αξιολογήσει την ποιότητα αναπνοής του ύπνου σας σε όλα τα στάδια, βαθιού, ελαφρύ, REM κατά τη διάρκεια της νύχτας και επίσης υποστηρίζει την ταυτοποίηση μικρής διάρκειας ύπνων κατά τη διάρκεια της ημέρας για την καταγραφή ολοκληρωμένων πληροφοριών ύπνου.

Καταγραφή των επιπέδων άγχους

Με το GTR 2e μπορείς να διαπιστώσεις τον βαθμό στον οποίο έχεις άγχος βάσει της ταξινόμησης: relaxed, normal, medium ή high. Έτσι, όποτε βρίσκεσαι σε ένταση κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείς να λάβεις ορισμένες συμβουλές για να μειώσεις  το στρες σου.

Σε ακολουθεί ακόμα και κάτω από το νερό

Με αντοχή στο νερό έως και 50 μέτρα, το Amazfit GTR 2e μπορεί να φορεθεί χωρίς ανησυχία για καθημερινή χρήση ή όταν κολυμπάς.

Έξυπνη αναγνώριση Sports Modes

Με 90 επιλογές σε Sports Modes είναι σίγουρο ότι θα βρεις αυτό που σου αρέσει καλύτερα. Μόλις ολοκληρώσεις την άσκηση, το σύστημα δημιουργεί επίσης μια έκθεση ανάλυσης, βοηθώντας σε να συνεχίσεις να βελτιώνεις το πρόγραμμα άσκησής σου. Χάρη στην έξυπνη αναγνώριση των sports modes, δεν θα χρειάζεται να τις επιλέγεις χειροκίνητα, οπότε, το ρολόι σου είναι πάντα έτοιμο για δράση.

* Η έξυπνη αναγνώριση περιλαμβάνει 6 sports modes: Outdoor Running, Treadmill, Walking, Outdoor Cycling, Pool Swimming και Elliptical.

Ελαφρύ και με μεγάλη διάρκεια;

Μπορείς να έχεις και τα δύο

Με προηγμένο σχεδιασμό κυκλώματος, λεπτότερο σώμα και μπαταρία 471mAh υψηλής χωρητικότητας, το GTR 2e προσφέρει εκτεταμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας, καλύπτοντάς σε οπουδήποτε σε πηγαίνει η προπόνησή σου.

Πλήρης ελευθερία κινήσεων

Μπορείς να εκτελέσεις φωνητικές λειτουργίες στο ρολόι σου χωρίς πρόσβαση στο Internet με την offline λειτουργία φωνητικού ελέγχου, συμπεριλαμβανόμενης της ενεργοποίησης sports modes ή του ανοίγματος της λειτουργίας παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού.

Γρήγορη πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες

Σύρε προς τα δεξιά για να αποκτήσεις πρόσβαση στη λειτουργία Shortcut Cards που εμφανίζει πληροφορίες συμβάντων, τον καιρό και τη μουσική σου. Επίσης, σύρε προστα αριστερά για την Quick Access app, μια προσαρμόσιμη εφαρμογή δευτερεύουσας οθόνης που σου δίνει άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες που χρησιμοποιείς πιο συχνά.

Ρύθμισέ το όπως σε βολεύει

Με βελτιωμένη απτική δόνηση, το ρολόι παρέχει πιο ευκρινή και γρήγορη ανατροφοδότηση όταν λαμβάνεις ειδοποιήσεις. Μπορείς να ρυθμίσεις τη διάρκεια των ειδοποιήσεων ενώ η οθόνη μπορεί να περιστραφεί στις 180° έτσι ώστε το ρολόι να είναι άνετο τόσο για δεξιόχειρες όσο και για αριστερόχειρες. Μπορεί επίσης να κλειδωθεί με κωδικό για να αποτραπεί η πρόσβαση σε άλλους όσο δεν το έχεις στον καρπό σου. Χάρη στη λειτουργία ανίχνευσης τοποθέτησης, το ρολόι κλειδώνει αυτόματα όταν δεν το χρησιμοποιείς.

Κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη

Το GTR 2e σε ειδοποιεί για εισερχόμενες κλήσεις ή μηνύματα στο smartphone σου και παρέχει υπενθυμίσεις αδράνειας όταν κάθεσαι ώρα. Επίσης, παρακολουθεί την καθημερινή σου δραστηριότητα (βήματα, απόσταση, θερμίδες) και τις δραστηριότητές σου, προσφέροντας ειδοποιήσεις: Μην ενοχλείτε, χρονόμετρο και λειτουργίες πρόβλεψης καιρού, καθώς επίσης και ρύθμιση συναγερμών και χρονομέτρων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διάρκεια Μπαταρίας (μέρες)
Έως 24 σε τυπική λειτουργία
Κάσα (Υλικό κατασκευής)
Αλουμίνιο
Λουράκι (Υλικό κατασκευής)
Σιλικόνης
Ανέπαφες πληρωμές
Δεν διαθέτει
Κλήσεις & Γραπτά Μήνυματα
Εμφάνιση Μόνο
Μουσική
Διαθέτει
Εσωτερική μνήμη
Δεν διαθέτει
Google Assistant
Δεν διαθέτει
Ηλεκτροκαρδιογράφημα
Δεν διαθέτει
Stress test
Υποστηρίζει
Fall detection
Δεν Υποστηρίζει
Απομακρυσμένη διαχείριση κάμερας κινητού
Δεν Υποστηρίζει
Social Media Viewer
Υποστηρίζει
Μετρητής βημάτων
Διαθέτει
Παρακολούθηση ύπνου
Διαθέτει
Μέγεθος Οθόνης σε (ίντσες)
1.39
Θερμιδομετρητής
Διαθέτει
Υπενθύμιση ενεργής δραστηριότητας
Διαθέτει
Αθλητικές Δραστηριότητες
Τρέξιμο, Διάδρομος, Περπάτημα, Ποδηλασία, Κολύμβηση, Ελλειπτικό κ.α.
GPS
Διαθέτει
Τύπος Οθόνης
AMOLED Έγχρωμη
Τύπος Smartwatch
Life-Style
Αδιάβροχοποίηση
50 m
Χρώμα
Μαύρο
Επιπλέον
Βάση Φόρτισης
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
https://www.amazfit.com/en/
Κατηγορίες: ,